Sjukhusbesök.

publicerat i Kevin;
Nu är vi äntligen tillbaka. Vi fick åka runt åtta i morse för att vi kunde garantera att komma fram i tid - vilket vi gjorde. Vi fick sätta oss i väntrummet i ungefär tio minuter innan det var våran tur. Vi fick en barnläkare vid namn Elisabeth som var helt underbar. Snacka om väldigt pedagogisk. Det är säkert alla på det där stället - men jag tyckte personligen att hon var den bästa läkaren på sös - om jag får säga mitt. Det känns skönt att man fick en bra läkare att prata med också - någon som verkligen såg sig in i problemet. Vi berättade precis som läget låg till och hon sa att vi skulle ta en massa prover på Kevin - och förklarade att det var bättre att utesluta sjukdomarna efter proverna istället för att analysera i vart problemet KUNDE vara någonstans. Så dem skall kolla nu så att han inte har fått glutenallergi eller laktos och allt sånt där. Så det är skönt. Hoppas bara att det inte är laktosintolerans - för då vet jag inte hur jag skall laga min mat något mer. Kevin fick laxerande medel och tatueringar för hans duktiga beteende efter att han gjort sitt behov. Han var verkligen jätte duktig. Och som belöning från oss när vi var klara så fick han en glass att smaska på innan vi satte oss i bilen för att åka hem. 

Vi fick ett recept på ett brusmedel som skall få Kevins mage att få lösare avföring - och där ifrån skall vi jobba oss uppåt för en bättre mage. Vi skall tillbaka på en uppföljare nästa tisdag, klockan 10.00 igen - och förhoppningsvis har det blivit lite bättre då. Hon trodde dock inte det - men vi är i alla fall på en väg i rätt riktning.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Micca:

Haha man tackar ^^,

Skönt att de gick bra hos doktorn iallfall!
Kan ju vara skönt att få göra nr2 smärtfritt!

2:a kommentar, skriven , av Therése:

är idag faktiskt inte ett jättestort problem när det gäller laktosintolerans. det mesta finns faktiskt även i helt laktosfritt utförande. Skönt tycker en som älskar mjölk men inte tål't.

3:e kommentar, skriven , av Denise:

Therése:

Nej just det där med laktos ser jag inte riktigt som ett lika stort problem som gluten, om det nu skulle vara det han har, det vill säga. Men man får ändå tänka till lite innan man lagar mat. Jag är van vid att laga det så snabbt och enkelt som möjligt! Men det skall nog gå bra! :) Man får anpassa sig helt enkelt ^^

// DENISE

Kommentera inlägget här :