Tågresan.

publicerat i Kevin;
Jag måste bara berätta om tågresan igår.
Som nummer 1:
Jag tjänar mer pengar under en dag med att åka tåg med Kevin - än vad jag gör på mitt jobb. Ironiskt va. En gubbe på 60+ frågade mig om han fick ge Kevin någonting (han satt två platser ifrån oss och avnjöt Kevins lilla busshow.) Jag trodde att detta "någonting" handlade om en karamell eller en mentos - då det såg ut som han hade en sådan i handen, så jag sa givetvis ja. Istället för godis så sträcker gubben fram etthundrakronor och säger att vi ska köpa godis till honom för pengarna. Jag tackade så mycket - men sa att jag inte kunde ta emot några pengar - men han incisterade.
"Men med dem här pengarna så får han godis fram till dess att han fyller fjorton", sa jag och tackade yttligare en gång.

Som nummer 2:
Vi hoppar av i stan och lokaliserar oss till närmaste kulturhus på plattan och ställer oss i "här finns biljetterna" - kön, för att få fram våra biljetter. Jag och Louise spenderade samtidigt fyrtio minuter inne i stan - varav tjugo minuter av dom var inne på kulturhuset.

Som nummer 3:
På vägen hem var Kevin lite småtrött och gjorde allt för att få mig att skämmas. Bland annat så låg han i sin vagn - precis vid dörrarna och lät sig inte hindras från att knacka på glasrutan där det satt en massa folk och fick det att se ut som att det var jag som njöt av att tjuvknacka på dem och sluta så fort dem tittade åt mitt håll. I själva verket var det ju Kevin som höll på - men han var under deras ögonlock så dem såg nog aldrig honom.

Som nummer 4:
När folk från stan väl hoppat av och vi fick sittplatser så börjar Kevin retas yttligare en gång genom att sticka ned sin hand i min jacka och säga tydligt "M I N - T U T T E." Damerna i sätet brevid kunde inte hålla sig för skratt och lika så resenärerna lite längre bort. Toppen.

Min dag var dock - trots detta ganska bra.
SKÅL!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Louise:

Glöm heller inte när Kevin fick syn på hästar och först sa kossa och sen häst men sen gick tillbaka till kossa igen och jag sa häääääääässsst och han kooosssssssssaaaaa tillbaka och skratta =D

Kommentera inlägget här :