Veckans skolavslut.

publicerat i Vardag.;
Nu är min skolvecka avklarad, äntligen. Två dagar i skolan tycker jag dock är redigt bra. Ha ha ha. Jag känner verkligen att jag satsar mitt hårdaste på skolan. Hmm, det tåls att diskuteras. Nåväl. Idag har det hänt väldigt mycket faktiskt. Hör och häpna över mitt mycket intensiva liv. Till att börja med så kan jag meddela er att jag skall paddla kanot nästa vecka med min klass och Op:arna. Det skall bli ruskigt kul. Då är vi ute på muskan i ösmo. Roligt! Sen så har jag gjort prov vilket gick ypperligt bra och sist men inte minst så har min handledare på gröndal skrivit i mitt praktikpapper - så nu behöver jag inte oroa mig över det något mer.

Kevin har blivit biten på dagis idag - den stackaren. Tur att han kan prata så pass bra att man får reda på vem av barnen det är i alla fall - för fröknarna får inte säga någonting. Men inte för att jag skall göra någonting själv, utan det kan vara bra att ha det i åtanke bara. Jag har blåst och smetat in Kevins arm med försvarets hudsalva nu och gett honom en zooask och berömmt honom för att han inte biter någon. Så duktig är han, han är lite som Alfons! Alla barnen är för övrigt jätte snälla mot varandra och jag tror minsann att Kevin har hittat några bästa vänner ibland dem större barnen på avdelningen. Sötnos där. Snart är det storbarnsavdelningen som gäller för Kevin också. Men än så länge är det ett år kvar innan dess. Tack & lov för det.

Snart ska jag och Kevin till ICA och handla. Det blir min favoritmat idag med mycket dionsenap och tomater, korv och potatis. Så gott. By the way så tog jag en halv sked dionsenap och stoppade in den i munnen. Det är ett ûberbra tips om man vill bli av med förkylningen för en stund. Men fördelen är att man skall tåla starkare smaker i munnen. Jag höll dock på att dö i en hostattack när jag hade stoppat senapen i munnen och andades in efter att jag svalt. Svinstakt.

Men idag är det lov!
Jag skall dock till köket i morgon och göra ett prov. Det beräknas ta upp till en timme, max. Så Kevin får vara med mig och min lärare får vara barnvakt. Ha ha ha.

....::....

Kommentera inlägget här :