Blixtar och dunder.

publicerat i Vardag.;
Jag har en känsla av att näst intill hela sverige är omringad av ett hög och lågtryck just nu som gör att det blir helt magiska blixtar på himlen. Datorn har gått på och av här med jämna mellanrum just för att jag är rädd för att den ska lägga av nu mitt i allt. Jag vågar inte riktigt riskera detta så jag tar det säkra före det osäkra och stänger av den när jag anser att ljuset och ljudet från himlen kommer lite för nära. Trots detta så har det varit rellativt lugnt på vädersfronten just i nynäs, det är mest muskö, storavika och ösmo som har fått de största smällarna tror jag.

Jag har även suttit ute med mamma och lyssnat på hur regnet slagit ner på markisen och hur några regnstänk snuddat våran hud. Det var riktigt mysigt att sitta där, trots att temperaturen lekte katt och råtta med oss. Ena sekunden var det högtryck, andra sekunden blev det iskallt och lågtryck, underbart inte sant? Kevin har sovit nu sedan klockan åtta - eller strax efter kanske hon var. Hur som helst så somnade han i rellativt god tid idag, vilket jag gläds åt. Han har slutat sova middag nu vilket ger honom ett supersegt humör på kvällarna, men desto bättre sover han natten igenom och det käns nästan som att det är det målet som jag vill nå med hans sömnrutin så att han kan sova i eget rum så småning om.

Jag var även med Alex nu i eftermiddags som vi hade planerat. Vi satte oss och kollade på en av filmerna vi hade hyrt och käkade sallad från arena. Satt riktigt gott i magen måste jag erkänna! Dock så insåg jag redan efter fem minuter av filmen att Alex tidigare val av "6 points" inte hade en chans till att vara dålig i gämnfört med mitt filmval, en svensk - wannabe porrfilmsaktig blä blä film, allt om min buske, och filmen gick i bakgrunden medan vi satt och masserade varandras hårbotten och snackade en massa skit, drack läsk och mest mös i soffan. Men ärligt talat sverige. Var är vi påväg i filmväg. Seriöst?

Nog om det nu. Jag ska klicka vidare på Facebook. Jag har blivit besatt.

xx.

Kommentera inlägget här :