Dagen med Alex.

publicerat i Vardag.;
Jag har ju glömt att berätta om det bästa på dagen!

Jag vaknade i morse och hade avtalat med Alex att jag skulle väcka henne. Egentligen skulle jag väcka henne tio men valde att vara en kvart tidigare för att jag höll på att dö av utråkning. Så jag väckte henne och bad henne ringa när hon var vaken och redo att leka. Efter några minuter ångrade jag mig och ringde tillbaka och sa att jag skulle komma till henne nu på en gång. Hon hade som sagt inte så mycket att säga till om, så jag stack dit!

Väl där så var hon fullt upptagen med att inte öppna dörren och där ute stod jag med unge i ena handen mitt i stormen. Nej, då står hon och borstar tänderna och säkert så sjöng hon för sig själv med tandborsten i munnen! Jag tog upp telefonen och ringde in till henne. Hon svarade nästan direkt och jag blev tillsagd att öppna och gå in själv. Well! Väl där inne så satt Fender och mötte upp oss i hallen, inte ett ljud hade han gjort ifrån sig, trots att vi hade stått där och bankat! Ha, lustigt!

När Alex väl kom ner så gick vi på en promenad till Centrum och lämnade in några paket som skulle skickas iväg, sen gick vi och åt på piccololido. En god pizza blev det. Men egentligen så hade alla kunnat dela på en pizza, då alla bara tog en liten tugga var från varje pizza. Visserligen var det ingen höjdarpizza heller. Men men. Kevin valde att vara mer utanför pizzerian och kolla in bussarna, än han var intresserad av att sitta inne i värmen.

Sen tog vi en promenad hem till Alex och hämtade ut Fender som säkert stod och hoppade vid det här laget, av nödens lagar! Så vi tog oss en liten promenad med honom så att han fick rasta av sig. Därefter så gick vi in i Alex rum där Kevin fick sminka sig medan vi läste varandra några frågor som innehöll, ja minst sagt privat information! Ha ha. Sen så la vi oss på grusplanen och snackade massa skit. Mest om hur vi ska sysselsätta oss i höst då det blir trist, mulet och grått. Vi kom fram till att vi skulle på muséum, till Gotland över en dag och åka på teater! Bara sysselsätta oss så att vi inte blir alltför depprimerade helt enkelt.

Det är alltid bäst att vara med Alex.

Kommentera inlägget här :