Lite av varje,

publicerat i Vardag.;
Idag hade vi inga gäster i restaurangen i skolan. Så istället hade vi tvåorna som våra lärlingar och lagade mat åt oss själva. Jag och en kompis stog för saltmbocca om det nu heter så. Det var dock inte gjort på riktigt kalvkött utan på någon filé av något slag. Trots att vi blev försenade med maten ungefär en halvtimme så blev den inte så dålig ändå. Skaplig i alla fall och det är de som gäller!

Snart ska vi ut och leta praktikplatser för vecka fyrtioett. Jag har dock inte en susning av var jag ska hålla hus vilket känns lite smått panikartat just nu. Så i sista minuten lär det bli att man hittar något som man känner passar för stunden om man inte ger tusan på att hitta något. Hur som helst så har jag nästan varit över allt här i nynäs och har egentligen bara hotellen kvar att gå på. Så vi får se hur det blir med den saken, med tanke på att jag gärna vill vara på ett hotell under halvårspraktiken. (Och era intressesmurfar hoppar av lycka!)

Hur som helst. Idag gick vi kort dag i skolan pg.a detta. Vi hade lite teori om kaffe - vilket inte gav så mycket ny information annat än att kaffebönan är vit innan den rostas! Det hade jag dock ingen aning om - jag hade som vana av att se kaffebönan brun eller svart, och blev riktigt förvånad av att höra att den var vit! Efter skolan tog jag bussen bort till filmkedjan där jag hjälpte Alex att jobba. Eller hjälpte och hjälpte? Jag kände mig mest ivägen för hennes arbete. Men det var underhållande och ovanligt att spendera tid där efter skolan!


Sen så har jag bara varit idag, tagit och ringt några viktiga samtal och fått ännu mer svar på olösta frågor! Så jag kan egentligen inte klaga på min dag!

Puss&Kram.

Kommentera inlägget här :