Lite av varje.

publicerat i Vardag.;
Igårkväll somnade jag jätte tidigt. Runt halv tolv om jag inte minns helt fel.. eller det kanske var tidigare ändå. Det var i alla fall jätte skönt att somna i tid och känna sig utvilad idag när man kom upp. Kevin och jag har legat och stört varandra i stort sätt hela natten, då han skulle ta upp mer än halva min säng. Fråga mig inte hur han lyckades, men på något sätt så gjorde han det. Kevin går runt utan blöja idag också och han gick tillock med på den stora toaletten igår, två gånger. Snacka om att man blir jätte glad som mamma då. Så idag ska vi se om han inte kan hålla sig riktigt torr hela dagen! I sånna fall kan man börja lägga ner blöjorna och endast använda dem för kvällsbruk.

Jätteskönt.

Hur som helst, Kevin är i full fart med att sjunga och leka. Och jag ska väl hjälpa mamma med lite städning här hemma innan min far kommer hem. Men idag är jag i alla fall ovanligt pigg, vilket känns jätte skönt.

Puss&Kram.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Trevligt blogg :P



Om du är i behov av en ny header, bakgrundsbild eller liknande eller har något tekniskt du behöver hjälp med så prata med mig :)

2:a kommentar, skriven , av Micca. EmanuelsMamma:

Vad duktig han är! :)

Kommentera inlägget här :