Några dagar om allt och inget.

publicerat i Vardag.;

En massa saker har hänt här hemma...

Här om dagen var jag med Malin och D - och B! Vi satt hemma hos D och snacka skit, åt mat och spelade TV -spel innan vi fick för oss att ta en promenad ner till hamnen. Kevin var jätteglad att alla hans favoriter var samlade. Vi gick ner på hamnen och utan problem så fick vi i oss lite glass och Kevin fick spring i benen av guds like. Vi gick tack och lov förbi varenda lekpark så att Kevin kunde få springa av sig och busa runt. Han somnade nästan direkt när vi kom innanför dörren...

För någon dag sedan träffade jag en kompis, eller en nybekant snarare, vid namn Malin och hennes son. Jag promenerade hem till dem och snackade en massa skit som vi mammor gör bäst! Sen rusade jag nästan direkt hem och packade min väska och stack med bussen in till syrran i farsta. Väl där inne så var syrran på jobbet och var på G hem, jag och Kevin gjorde oss som hemma och busade med både det ena och det andra... ehm.

Sen så röjde vi ur i förrådet och plöjde igenom hela det, så nu har jag fyra eller sex kartonger att ta hand om när jag flyttar med porslin och respektive tillbehör, hyllor och cd-ställ och gud vet vad. Sen blev alla sega i huvudet så vi stack och åt.
På kvällen kom min "bror" Ousman och hälsade på. Kevin var smårädd för honom med tanke på att han hade en mycket annorlunda hudfärg! (afrikan) Ha ha ha. Så han fick inte ens hålla Kevin. Vi bestämde på kvällen att vi skulle ut på krogen och ta en öl tillsammans i alla fall. På kvällen när jag hade nattat Kevin så kom han och hämtade mig med bilen och vi stack till Krogen som låg vid honom. Precis när vi kom fram så stängde han... ha ha ha, toppen! Så vi funderade på att ta oss in till stan men ändrade oss - så istället stack vi tillbaka till syrran och strax efter så somnade jag.

Igår så vaknade jag och skulle tillbaka mot nynäs nästan direkt efter frukosten. Jag hade bestämmt tid med Kevins gudmor, Sandra och hoppade av i ösmo. Efter lite kartläsning och lite himmlande med ögonen så hittade jag upp till henne. Vi åt och hade det trevligt! Efter besöket hos henne så gick jag förbi Ronnies, syster och hennes dotter och lät dem leka av sig lite med varandra..

Sen igår så somnade jag vid åttatiden. Jag var verkligen helt slut och sov vidare till åtta i morse. Det hände dock en liten olycka i natt, som gjorde att jag var tvungen att byta blöja på Kevin. Men allt ordnade sig tillslut och vi sov vidare.

I dag har jag ringt en massa viktiga samtal, som till nynäshamns bostäder och satt i deras telefonkö i över tjugo minuter, ringt till den nuvarande hyresägaren och fått veta att jag inte får flytta förrän den 1:a september.. skit. Sen så har jag ringt och väckt Alex som sovit alldeles för länge! Ha ha ha.

Snart ska jag och Alex ut och leka.
Puss&Kram.

Kommentera inlägget här :