Tomten kom tidigt i år.

publicerat i Vardag.;
Alex kom över en stund nu i eftermiddag med en hel vit soppsäck med kläder till mig. Så nu har jag spenderat hela kvällen med att prova alla och jag är superglad! Snacka om att jag har fått mig en helt ny garderob! Tack, snälla, snälla Alex!

Jag var hos Alex tidigare i förmiddags och valde ut alla kläderna som jag ville ha från hennes "sortera bort" hög, samtidigt som vi satt och åt kebab med bröd i hennes kök och lät Kevin och Fender springa ute på tomten och busa av sig med bollar och stenar och allt va dem kunde hitta. Det är skönt att Kevin och Fender går så bra ihop, och observera att Fender är en fyrbent hund!

Annars har vi inte gjort så mycket. Jag har sprungit fram och tillbaka till affären, provat alla mina kläder, ätit middag och morsan har bakat bullar som säkert kommer vara slut tills i morgon! Ha ha. Jag var grymt sugen på bullar idag så det har gått ner ungefär åtta stycken under dagen tror jag. (Illa)...

Annars blir det lugnt ikväll. Kevin är trött och är påväg att somna nu vilken sekund som helst. Så jag ska bara ta det lugnt framför datorn!

Puss&Kramkalas.

Kommentera inlägget här :