Upp som en sol och ner som en pannkaka.

publicerat i Vardag.;
Jag börjar bli riktigt trött nu - och i morgon ska jag tillbaka till skolbänken. Kevin borde snart komma tillbaka om Ronnie ska sitta i bilen och åka de 60 milen hem igen. Jag börjar bli rastlös och just nu verkar jag vara den enda människan i våran lägenhet som är vaken. Alla andra tycks sova utom jag. Visserligen så är klockan bara halv sex. Men min mor och far tycks inte ha några problem med att hoppa i säng - innan bolibompa ens börjat.  

Nu är det i alla fall bara en vecka kvar, sju ynka dagar innan jag får flytta. Just nu räknar jag nästan ner minuter och timmar istället för dagar. Snart är det alldeles runt hörnet, thank god. En helt ny start och jag hoppas att det kommer gå bra för oss - mig & Kevin. Jag är inte direkt orolig - men alla har sina bra och dåliga dagar. Jag tänkte dock ta vara på alla de bra dagarna och försöka fokusera mer på dem...

Snart kommer min lillprins hem äntligen.
Jag ska göra mig redo för att möta dem.
Pusskalas.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sans:

Hij! Yea, fan va nice!

Jo, jag ska börja college till våren förhoppningsvis! Måste ta ett intagningsprov snart så om jag klarar det så börjar jag nog på college!



Jag saknar dig också! Jag hade aldrig tillfälle att varken säga hej eller hejdå till dig då jag var i Sverige förra julen!! Jo, jag såg ju dig på Telegrafen, men det var bara en snabbis!!

Vad händer annars? Vad ska du göra efter skola och allt sådant?

Saknar dig!

Pussar <3

Kommentera inlägget här :