Lite av varje.

publicerat i Vardag.;
Jag har egentligen ingen lust att skriva alls. Jag vet inte varför men jag känner inte att jag har någonting vettigt att skriva längre. Våra dagar fortsätter gå som på rutin och ingenting ser ut att förändras, allra minst vädret just för tillfället. Jag har spenderat kvällen framför filmen "försoning". Inte för att den var någon höjdare... eller var den det? Jag kan i vilket fall som helst inte få mig någon bra uppfattning om filmen och därför låter jag det vara osagt.

Självklart var jag på min klipptid idag också. Jag blev som alltid, riktigt nöjd efter avsutten klipptid. Det är alltid tråkigt att gå där ifrån och inte känna sig bekväm, men jag både litar och trivs bra med Elin som min frissör! Så nu har jag satt upp håret, haft det utsläppt, kammat igenom det med fingrarna och ruskat om det ett flertal gånger för att försäkra mig om att det verkligen är mitt hår och att det sitter på plats, vilket jag kan glädjas åt att det gör!

Kevin somnade i tid också, vilket är ytterst ovanligt. Han hade inte sovit någon middag idag vilket tog ut sin rätt på honom. Så nu har han sovit utan avbrott sedan klockan var strax efter åtta. Han sov visserligen ingen middag idag, vilket han inte gjort på rellativt länge nu när jag tänker efter.

Sen har jag spenderat yttligare en massa tid med att sitta och nörda mig på facebook... Ha ha ha, jag har blivit riktigt besatt av den sidan, jag som verkligen var helt anti mot den tidigare. Men nu är den riktigt rolig.

På lördag ska jag få komma hemifrån en stund till. Jag ska jobba några timmar på nynäsgården när dem har jazzfestivalen. Ska bli grymt kul att göra någonting man inte är van vid! Tack snälla Alex för att du frågade om jag ville jobba. ♥

Kommentera inlägget här :