Duktiga blonda flicka.

publicerat i Vardag.;
I morse gick det betydligt mycket bättre att öppna andra luckan i chokladkalendern med Kevin än vad gårdagen gjorde. Igår förstod han inte grejen med att äta endast en chokladbit innan dagis började, utan han ville ha en till ... och en till ... och en till vilket slutade med ett krig innan vi sprang ut till bussen. I morse å andra sidan så tog han sin chokladbit, sög på den länge och låg kvar i sängen och sträckte sig innan han fick en kick av den lilla biten och rusade upp ur sängen hög som ett hus och inte ville annat än att klä på sig och ge sig av till dagis. I alla fall fram tills att den fruktade overallen skulle gå på kroppen, då kom demonstranten som jag är van vid att brottas med - tillbaka.

På fredag ska jag jobba för första gången på ... jag vet inte hur länge. Ska bli skönt att samla på sig lite julklappspengar så att jag kan betala allt som Kevin önskar sig. Jag frågar honom vad han önskar sig och till svars får jag "eeh, blå?". Jag har en känsla av att jag får bestämma yttligare ett år av vad det är Kevin ska ha då han inte har förstått innebörden med julklappar, jultomten och julpynt. Well, tids nog så kommer även det in som en rutin i hans liv.

Min mammma köpte mig en digital fotoram som jag (duktiga blonda flicka) skulle skruva upp på min vägg i sovrumsdelen i vardagsrummet. Jag tar en skruvmejsel samt en skruv och börjar skruva, skruva och skruva. Först när skruven inte har kommit längre in än två millimeter under en tjugo minuter så inser jag att jag för hand håller på att borra i en bärande vägg. (SMART). Så istället flyttar jag ramen in till hallen där jag är bergssäker på att inga bärande väggar är i närheten och börjar skruva. En fördel är att den sitter på väggen och spelar sitt bildspel. En nackdel är att den åker ner i golvet varje gång jag rör den för att skruven inte vill sitta på plats. Gosh! 


Ikväll har jag ett måste och det är att städa mitt BOMBNEDSLAG till lägenhet. Jag vet inte vem det är som har varit och rört till så pass att alla mina kläder ligger på hallgolvet , att disken inte blivit diskad på tre dagar, att sängen inte är bäddad, samt att kläderna som är otvättade inte ens har en uppsatt tid i tvättstugan. What the fuck. Jag måste ta mig i kragen nu. Något som jag däremot kan trösta mig med är att alla mina pågående kurser ser ut att gå utmärkt och jag kommer få ett betyg bättre än IG i alla - lättad.

Dåså.
Pusskalas.

Kommentera inlägget här :