God fortsättning

publicerat i Denise;
Ja, igår behöver vi inte gå in på vad som hände egentligen. Inte någon annan dag den här veckan heller för den delen.
Jag är i alla fall glad att jag hittade hem alla gånger och sov i MIN säng.

Kevin är hos sin pappa nu för er som inte kunde slå ihop ett plus ett. Han åkte i... den 26:e och är borta till den åttonde januari. Och för att inte gräva ner mig totalt i skiten så roar jag mig för att glömma bort att han är borta - det funkar mer eller mindre i alla fall.

Idag ska jag städa Alexandras lägenhet samt träffa upp Louise som kommer till sverige en sväng och hälsar på. Ska bli riktigt roligt måste jag säga. Jag har inte träffat henne sedan... ja vad är klockan? Nej, men närmare ett halvår i alla fall - shit happends när man flyttar femhundra mil här ifrån. Då har man inte lika stor lust att träffas dagligen har jag märkt!

Några planer för nyår vet jag inte om jag har. Just nu vet jag ingenting om jag ska vara ärlig. Nyårsplanerna får komma till mig - eller i värsta fall så bjuder jag in migsjälv till någon annan. Ha ha.

Så här ser mitt liv ut just nu. Massa stämplar på armen som inte vill gå bort när man tvättar sig samt en huvudvärk som jag lätt skulle kunna byta bort mot... ja - vad som helst egentligen! MEN IGÅR HADE VI DET KUL!

By the way. Ska ni gå och se på bio nu, se YESMAN. Så jävla klockren film.

Pusskalas.

Kommentera inlägget här :