Julkul i julstressen.

publicerat i Vardag.;

Ja, nu märks det tydligt att julstressen är i full gång. Jag har lugnt och sansat gått runt på Sven's Leksaker och plockat åt mig massa julklappar till Kevin. Han är den enda som jag spenderar julklappar på i år, resten av släkten får mamma kosta på att köpa till! Så nu känner jag mig färdig - äntligen! Mamma och jag gick runt i närmare sju affärer och spenderade minst tvåhundra i varje affär vi gick in i. Men alla julklappar är inhandlade och vi fick tillock med tid över att springa vidare till grillen och tanka upp oss med en hamburgare var. Jag har även sprungit in till mormor och ätit några av hennes kakor och druckigt lite juice. Ja - en heldag nere på centrum är vad vi har spenderat idag i alla fall.

Igår somnade jag långt innan Idol avslutades, och Kevin vann. Ja rent teoretiskt har jag ingenting att kommentera om honom. Alla som ställer upp i idol och kommer så långt som 1-2-3:a blir någonting innom sången. Så både Alice och Kevin lär vi få höra mer av, kanske tillock med Robin?


Hur som helst, Kevin sitter i badkaret hemma hos mina föräldrar och sjunger någon fin julvisa (så som det låter här ifrån i alla fall!) och jag.. ja uppenbarligen så sitter jag och knappar på datorn, mitt lördagsnöje!


Nej nu får det räcka.
Pusskalas.

Kommentera inlägget här :