Nu är det jullov.

publicerat i Vardag.;
Tänk så skönt att jag har fördelen att kunna säga så, JULLOV. De flesta av mina vänner jobbar vid detta laget och får göra sig förtjänt av en skön semester, medan jag glatt kan glädjas över att jag har jullov. Det som mina vänner istället kan glädjas åt är klirret i kassan, medan jag får slicka upp de sista brödsmulorna från bordet för att inte slösa allt för mycket. Okej, riktigt så illa är det kanske inte. Men det hade varit mycket roligare om man hade haft lite pengar att röra sig med.

Kevin har kommit in i en trotsålder igen. Jag tippar på treårstrotsen, när tvåårstrotsen var lindrig gämnfört med hur han beter sig nu så börjar man ju nästan undra. Igår så bråkade han HELA vägen hem med sin bästa kompis. Jag och den andra mamman bara kollade snopet på varandra och skakade på huvudet båda två. Att dem orkar!

Inte nog med att dem två bråkade så gick även den buss vi skulle åka med - sönder. Toppen, så vi fick sitta i bussen tills dess att nästa buss kom och hämtade upp oss - mitt i ingenstans mellan gymnasiet och samhall! Så igår när jag kom hem var jag så slut att jag somnade kvart över sju och vaknade inte förrän nollfem femtioåtta (som vanligt) - är jag en robot?

Well well.
Idag är det någon uppvisning i gymnastiksalen. Ska bli riktigt roligt att få gå dit och gå hem sen!


Pusskalas.

Kommentera inlägget här :