Äntligen.

publicerat i
Nu har det äntligen blivit lite fart på vårat bygge nere på jobbet. Idag hade vi rullians hela dagen nästan. Först två matgäster, sedan en som kom och drack lite öl, därefter en beställning på åtta personer och sedan två killar som kom in och tog sig en öl och sedan en sen beställning på fem personer. Jätte bra har det gått och det har varit folk hela tiden efter klockan halv tre i förmiddags. Jag och Victorio har som vanligt jätte roligt i köket. Underbart kul måste jag säga. Han är jätte snäll, tack och lov. Så nu har vi kommit överrens om att jag ska jobba varenda dag fram till oktober/november kanske längre. Så det blir till att jobba och lära sig hela sommaren och vinterhalvåret. Mycket jobb. Men det är roligt som fan. Alltid variation, vilket jag söker. Jag vill komma ut och lära känna folk och inte sitta inne på ett kontor som en jävla nisse. Så nu är jag helnöjd.

Nästa vecka, lördag för att vara precis så har jag servisen också. Men det ska nog gå bra. Jag har bara någonting mot våra brickor som vi bär vin och flaskor och massa glas på. Jag har aldrig riktigt kommit överrens med dessa brickor. Men man får helt enkelt plasera så lite som möjligt på dessa brickor så att jag inte tabbar mig. Jag orkar verkligen inte göra bort mig och bli alldeles röd i fejset. 

Idag gick det riktigt bra för oss förutom att Victorio brännde sig och tappade en skål med vitvinssås över hela golvet i samma veva. Men det gick bra tillslut. Vi hade mer vitvinssås i en annan skål, thank god.
Carina fick stänga själv idag. Jag och Victorio gick, respektive åkte bil hem. Jag är supertrött nu och ska hoppa ned i sängen för att gosa med Kevin, min prins..

Nej. Mer skrivande i morgon kanske.
SKÅL.

Kommentera inlägget här :