Dagen har flygit förbi.

publicerat i Vardag.;
Utan dess minsta susning om vad jag gör uppe nu - och utan de minsta aning om varför jag är dyvåt efter ett långt bad  är en olöst gåta. Kanske var det för att jag skulle tvätta mitt hår och att det är därför jag sitter här med en handduk insnurrad runt kroppen med ett hår som droppar och som nästan förstör mitt tangentbord. Kanske var det för att jag helt enkelt var för pigg för att gå och lägga mig och var tvungen att ha ett tidsfördriv att syselsätta mig med i någon timme. Eller kanske för att jag helt enkelt luktade för illa.
Jag chansar på nummer tre. Jag luktade för illa helt enkelt och hade ingen lust att gå och lägga mig samtidigt som mitt hår håller på att ta sönder mitt tangentbord. Okej, alla tre alternativen instämmer på mig, nöjd nu?
Idag har jag spenderat min största tid framför Andra Avenyn. Jag har sett på tjugofyra fulla avsnitt sedan igår eftermiddag. Jag är beroende - så är det helt enkelt. Jag kommer sitta och stortjura då dem en dag inser att dem inte tjänar någonting på en så patetisk serie som denna, men som gör varenda svensk beroende. Jag är fast i alla fall, helt förtrollad. Efter att ha sett på två avsnitt i morse så ringde min mamma och tvingade ut mig. Eller tvingade och tvingade - jag insåg att jag måste ut i friska luften med våran lilla kille också - så jag gick ut helt enkelt. Kallt var det - nypande kallt i fingrarna och i tårna, speciellt då vi kom till den värmen under dagen som gjorde att det blev slask överallt. Skorna blev genomvåta och vattnet kom in genom strumporna, lyckat. Och en riktig vinterjacka äger jag inte i år då jag istället valde att gå efter det som satt snyggt, dumma, dumma mig. Senare på eftermiddagen så kom Ronnies syster och systerdotter och skulle fira lite. Jag hade då precis innan hunnit springa till affären yttligare en gång för att köpa hem fikabröd och även hunnit se på ett till avsnitt från Andra Avenyn. Där efter blev det fika till förbannelse och kakor så att det stod en ut i öronen. Och så har vi som sagt badat - eller jag då. Ronnie hoppade i och ur lika fort. Han tyckte hellre att jag skulle få en svenskalektion med ord som konvolut och fraktal. 

image2


Ärligt så kunde jag som oftast förklara, något så när vad orden betydde - så det så.
I morgon är det hiskligt mycket att göra. Jag kommer nog inte få en lugn stund jag inte. Jag som mest behöver det. Jag ska i alla fall ta sovmorgon i morgon, för det är jag väll ändå värd. Jag har så mycket planer i vanliga fall - så det är lika bra att ta det lugnt. Jag ska ha prov i morgon. Ge mig tips på i vilka grupper kryddor tillhör - och vad vi får från grisen. Skulle verkligen uppskattas!
Jag bjuder på en fraktal bild. Lycka till!
God natt.

Kommentera inlägget här :