Hej mitt vinterland.

publicerat i Vardag.;
Så dags att komma nu efter det att man lovat Kevin snö på julafton - så väljer du att dyka upp en och en halv månad senare. Nej tack - då kan vi vara utan dig. Nu är det bara så irriterande med snöoväder i februari - det är nu som man förväntar sig att det går mot vår och nästa steg, sommar. Nu är det nästan precis en vecka kvar till min lillkille blir två år gammal. Oj, hela två år! Jag tycker då att tiden gått alldeles för snabbt för min smak. Men det tyder ju i alla fall att den går åt rätt håll. Det känns som att det var igår som jag fyllde arton och som en vecka sedan som jag för första gången fick känna Kevin mot min mage. Jag saknar lukten av nyfödd. Men en till bebis får nog vänta några år. I alla fall till jag arbetat i några år och till jag gått klart skolan. Men det är inte så lång tid kvar nu tack och lov.

Jag hade en smörgås här nyss men den åt min clown upp. Ja, han som målat sig med bläckpenna på hela kroppen och som är omöjligt att få bort och som har smör runt hela munnen av att han tog min macka. - precis han menar jag. Min busunge, min busprins.

Observera att han även har vänt upp och ned på min pennvässare inkluderat allt innehåll - så att det ser ut som jag får ta en sväng med dammsugaren senare. Observera också att Ronnie skulle hålla koll, men ligger och sover i sängen, sötnöt. Hoppas bara inte att det är jag som åker dit för nedstökning! Höhö...

Kommentera inlägget här :