Idag är det vardag igen.

publicerat i Vardag.;
Idag är det en vanlig dag igen. Jobbet kallar lite senare ikväll - hoppas bara att det kommer några matgäster. Hellre för mycket än för lite gäster. Kevin är fortfarande brännhet och sover större tiden av dagen och natten. Han sover dock mycket sämre under nätterna än vad han gör på dagen, trots att man försöker få honom att vara vaken så mycket som går under dagen så trotsar han. Men det är som sagt tillåtet då man är sjuk.
Jag har inte sovit vidare bra i natt. Egentligen tror jag inte att någon i familjen har gjort det. Kevin har tagit allas uppmärksamhet med hans andning. Ronnie somnade vid fyra och valde att stanna hemma i dag. Jag klandrar honom inte. Jag skulle inte heller orka ta mig upp till jobbet. Och om någonting skulle hända idag så är det bättre att vi har tillgång till bilen. Jag hoppas dock inte att han blir apatisk utan att han äter mer idag än vad han gjorde igår. Han fick i alla fall i sig en bit piggelin nu under morgonen. Det är alltid något.
Jag ska springa in på apoteket i eftermiddag precis innan jobbet och köpa ipren för barn. Det måste jag komma ihåg så att vi får ned Kevins féber ordentligt. För suppar kan man verkligen inte trycka i honom. Det funkar bara inte. Trots att det hjälper så vill jag inte utsätta honom för det. Jag är ju inte så elak.

Nej. Dags att göra någonting annat.

Kommentera inlägget här :