Jobbigare kan inget vara...

publicerat i
Jag har precis kommit hem. Kramat om Kevin, och snart känns det som att jag bara ska vända på klacken och gå igen. Fan. Det är så stressigt - ärligt talat så vet jag inte om jag vill jobba kvar. Det klaffar inte med studier och mammarollen, samtidigt som man skall vara en aktiv kock. Redan innan jag går dit så öppnar sig svettkörtlarna och man blir orolig i hela kroppen och hoppas på att det inte skall komma några gäster. Jag hoppas på det i alla fall. Men nu känns det nästan som man har ganska bra pli på rätterna som man skall laga till! Jag tänkte kolla på hur det går under praktiken och se om kanske Emelie kan få in dessa rätter lättare än mig. Då är saken gjord, hon får ta över och bli deras kock om hon vill förstås!

Jag och Emelie ska börja simma by the way. Eller i alla fall prova på det. Ska bli skönt om det är någonting som man kan fortsätta med! Jag känner att jag måste hitta ett intresse som passar mig och mina behov... Men det blir i ösmo simhall för längre orkar jag inte åka!

Vi hade köket i skolan idag också. Jag och Emelie serverade idag. Det gick hyffsat. Chefen på jobbet och hennes man var där och åt. Haha, det var ju smålyckat. Eller inte. Men men. Det är som sagt under övning som dem själva sätter sig i risk för att se våra misstag. Jag vet ärligt talat inte om hotell och restaurang är någonting för mig. Men vi får se ju mer tiden går. Ett slutbetyg ska jag ha i vilket fall som helst.

Nu ska jag gå om några minuter. Jag måste pussa och kela lite med min lillkille.
Tjohej.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Maja:

Söker andra unga mammor. Är själv en ung mamma. Har en son och är 14år fyller dock 15år i april då fyller även min son Max 1 år. Läs min blogg om min och många andra unga mammors vardag på min blogg! :). /Kram MajaBajaMamma93

2:a kommentar, skriven , av Therese:

hoppas det går bra idag :D
Pusspuss

Kommentera inlägget här :