Och så blev det en ny dag.

publicerat i Vardag.;
Vi vaknade av att telefonen ringde. Jag tror att både jag och Ronnie trodde att det var polisen som skulle ringa och ha förhör (via telefonen?), don't ask why, angående misshandeln som skedde för några veckor sedan. Men det var mercedes som ringde och sa att Ronnie kan börja jobba på måndag! Fan va skönt! Då får vi båda in lite pengar nu. Kevin ska få gå på dagis igen nästa vecka. Han ska få gå några timmar varje dag då - vilket är jätte skönt. Både för honom och för oss. Han måste komma in i en rutin igen. Men nu har man ju sånna praktiktider att dagis nästan stänger då man börjar jobba. Men men. Nu har jag i alla fall talat med min far ang. mailen till konferenshållaren på Oljan. Han sa att det inte fanns någon speciell som anordnade konferenser dock. Men att jag gärna kunde slänga in lite reklamlappar hos honom på jobbet!

Åh, allt ser ut att gå våran väg idag.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Hade inte ni två gjort slut eller har jag missuppfattat?

Misshandel? Blev han svårt misshandlad? Hoppas inte det!

2:a kommentar, skriven , av Denise.:

---
Hej.
Nej, du hade aldrig missuppfattat händelsen.
Dock så har vi hittat tillbaka till varandra,
men ska försöka bo särbo om detta anses möjligt.
Bara till jag har gjort klart skolan och startat upp en egen sk. ekonomigrund. Just för att den största delen av våra bråk bestod av ekonomiska brister. Att jag inte kunde bidra med något. Detta var dock innan jag fick mitt nuvarande arbete. Men huvudsaken är att vi kan lösa det på bästa sätt för Kevin fram till dess att vi anser att vi är mogna nog att bo tillsammans igen. :)

Nej, Ronnie klarade sig dock. Hans ena vän blev sparkad i magen och den andra fick en snyting i ansiktet. Killarna ville egentligen inte göra något motstånd - så dem försökte gå där ifrån. Men, det gick ju som det gick...

Kul att du läser! :D
KRAM!

Kommentera inlägget här :