Sjukhus, blogg och driks.

publicerat i Vardag.;

Vi var tvugna att åka in på akuten med Kevin igår - då hans stortå svullnat och han blivit haltande under gårdagsvistelsen på dagis. Vi åkte fyra mil in till närmaste akut och blev tillsagda att vi skulle badda såret och se om det blev bättre. Lyckat. Jag och min mamma försökte göra en inpackning runt Kevins fot medan han i sin tur totalvägrade. Han såg mer ut som han hade brytit foten istället för att ha ont i en stortå. Och i ren trots så fick han av sig våran inpackning efter tjugo minuter, lyckat. När vi kom hem så åt vi och sedan var det dags för mig och Kevin att hoppa i säng. Jag var supertrött.

Igår fick jag vara servetris i köket. Det gick superbra för mig och min kompis då vi delade på ett bord med sjutton pers. Det var stressigt då vi skulle in med sjutton talrikar och det blev mycket spring mellan kök och restaurangen. Men det fungerade. Det enda problemet var att vi serverade kall soppa till förrätt. Men det såg inte ut att beröras vidare mycket då vi i slutendan fick över tvåhundra kronor i driks. Det var rekord från våran sida. Lyckat kvinns! Så nu har jag och min klasskompis rekord i driks - än så länge.

Igår kväll fastnade jag för Alex och Ivan's bloggar på finest.se. Sjukt fina fotografier och grymt roliga inlägg. Jag satt och småskrattade för mig själv. Jätte bra jobbat!
Idag är det som sagt lördag. Jag har inte mycket planer för dagen annat än att få denna dag att gå. Kevin är helt inne i barnkanalen och jag sitter och värmer upp mina fingrar vid tangentbordet. Fort ska det gå att skriva - men det ser ut som det blir en seg start nu på morgonen....

Aja. Jag hör av mig - so long!

Kommentera inlägget här :