Dåliga, dåliga vana.

publicerat i Vardag.;
När jag pratar i telefonen med "R" så blir jag så van vid att komma tillbaka till de gamla tankarna då man satt med honom i telefonen att jag alltid avslutar våra samtal med "puss puss". Inte för att det är så dåligt att göra det kanske. Men det är grymt irriterande för mig. Men efter tre års förhållande så antar jag att man blir lite koko i huvudet och går mer på vana än på fakta. Hur som helst.

Kevin sover nu, han somnade strax efter tio tiden. Stackaren har verkligen kommit i obalans då det gäller att ha sovrutiner. Men under sommaren blir det lätt så. Jag har suttit ute på altanen med mamma och ätit lite omelett som hon snällt gjorde i ordning till mig samtidigt som jag nattade Kevin. Jag har även glanat lite på Alex blogg där hon för övrigt har en massa nya bilder på oss och våra äventyr. Ta er en titt!

Annars så har vi bara varit hemma idag och tagit det lugnt. Jag har varit inne i R's och min gamla lägenhet idag, troligtvis för sista gången nu innan han flyttar. Jag hoppas dock på att det är allra sista gången... Han är borta från nynäs redan på lördag. Känns det jobbigt - absolut. Egentligen en dum fråga att ställa till sig själv då jag vet att Kevin inte kommer ha tillgång till honom något mer. Händer det någonting med Kevin, var vänder jag mig då? Tack och lov så har jag underbart snälla kompisar som ställer upp i vått och torrt. Utan er hade jag gått under, jag lovar.

Hur som helst, det var inte meningen att bli sentimental i mina inlägg, men ibland behövs det också.

xoxo.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Alexandra:

Det kommer inte hända något med Kevin, och OM (vilket inte) så finns jag - den lesbiska mytoman pappan at your service ! Puss hjärtat!

Kommentera inlägget här :