Its a long way to go, and a short time to get there.

publicerat i Vardag.;
För någon timme sedan kom jag hem efter en HELDAG med Alex, Louise och Kevin! Jag och Alex möttes upp nere vid Domus och promenerade ut till hennes mormor på fika. En promenad på ungefär en halvtimme. Väl där så försökte vi hitta en skuggig plats för att inte bränna barnen allt för mycket. Alex hade nämligen lånat med sig en liten kille på (vad sa vi? strax efter ett...? Och dem satt och drack i sig saft och mummsade i sig av mormors bullar! Ha ha ha. Sen gick vi vidare och tog en promenad vid nicksta där Kevin höll på att kapa benen på en kille som låg och solade. Ehm, lång historia! Efter lite chockade blickar, och pinsamma konversationer så gick vi vidare. Redan här så var Kevin ganska hög på socker, minsann. Sen så gick vi upp till kiosken och köpte upp kakor och saft så att Kevin skulle få i sig lite vätska, ett tu tre så var den också slut. Jaha. Vi gick och mötte upp Louise och hennes syster och satte oss vid grillen och käkade mat. Sen promenerade vi vidare till Alex, efter det att Kevin dykt i fontänen vid grillen, såklart.

Väl hos Alex så lekte Kevin av sig med vovven och sprang runt, jag och Alex passade på att fylla en halv burk med hallon som jag mer än gärna stoppade undan i vagnen. Sen så åkte vi hem för att Kevin skulle göra sig i ordning för natten. Jag bytte blöja, fick fightas lite med honom i badkaret och la ner honom i vagnen med en vällingflaska och promenerade tillbaka till Alex. Och så promenerade vi där ifrån vidare till hamnen och köpte upp oss på lite glass. Massa smaskens, minsann. Skön sol har det varit och allting, så man har inte kunnat klaga - för klagar man att det är för varmt så åker man säkert dit på det, tråkigt nog.

Sen så promenerade vi till gröndalsskolan där vi satte oss och snackade lite innan vi promenerade hem igen. Väl uppe i våran backe, precis trehundra meter hem så somnade Kevin, självklart. Jag var dock tvungen att väcka honom då han skulle få nybytt blöja, så han fick vakna likt förbannat, stackaren.

Annars har det inte hänt så mycket mer.
Puss&Kramkalas.

Kommentera inlägget här :