Rolig hemmakväll.

publicerat i Vardag.;
Det är kul när man blir omyndigförklarad trots att man är inne på sitt andra år som myndig snart. Lyckost mig, eller inte. Hur som helst så släpper vi det där nu. Jag har varit med Malin nu ikväll. Jag städade undan här innan jag stack och for direkt till henne. Där drack vi lite the och snackade skit innan vi fick jaga ungarna som inte alls ville åka med. Hur som helst så kom dem på cycklarna och så åkte vi till Willys. När vi handlat klart så gick vi till ungarna till lekparken och lät dem leka av sig i någon timme med kottkrig och gungning. Sen var det dags att röra sig hemåt och äta lite middag. Vi åt tillsammns i den mån som det var möjligt. Vi fick i oss fläskfilé, pommes och beasås ute på balkongen strax innan solen gick ned för husknuten - så man kan säga att vi hade turen på våran sida.

Kevin har varit allt förutom sig lik ikväll. Han har sparkats och slagits och sedan har han gått på andra barn vilket han vet att jag inte tycker om. Jag hoppas att detta beteende bara är tillfälligt och att det snart går ur honom - med tanke på att jag kommer få dra det hela tunga lasset helt själv - mindre lyckat med andra ord.

Jag och Malin har i alla fall haft en mysig kväll med mycket snack om allt ska gudarna veta. Vi tog även ton på hennes balkong och sjöng för fulla halsar. Mycket mysigt vill jag lova. Men men. Kvällen gick ju inte riktgt som planerat, did'nt it.
Hur som helst så finns det andra dagar och andra möjligheter. I morgon åker min skrutt ifrån mig så det gäller att mysa medan man kan. Jag kommer verkligen sakna honom jätte mycket.

Kommentera inlägget här :