Cykeltur, inlines och grisiga fingrar.

publicerat i Vardag.;
Jag har varit ute och blandat nytta med nöje enligt mina grannar som alla trodde att jag hade smittats av en träningsféber. Men inte mer än vanligt - bara det att jag brukar åka utanför gården mer än vad jag åker inne i den. Men hur som helst så har jag varit ute och åkt några längder inlines. Jag åkte nog en ganska bra bit om man lägger ihop all den väg jag åkt - vilket självklart lett till att jag fått skavsår som svider på ovansidan av foten, min vanliga otur. Så ett tips till er är att; Kolla redan från början om det skaver så att ni slipper att få nötningar eller skavsår på fötterna som tar veckor innan dem läker.

Hur som helst. Jag var ute och provade mina inlines mest för att jag skulle byta plats på hjulen som blivit utnötta av mitt bromsande. Jag har aldrig använt orginalbromsen på mina inlines, eller på ett par inlines för huvud taget - vilket betyder att jag sliter ut mina hjul betydligt mycket fortare än normalt. Så jag blev självklart jättegrisig om fingrarna av olja och respektive smörj som den tidigare ägaren smetat på hjulen för att dem skall rulla bra, och det vill jag lova att dem gör - då jag var nära (observera ordet nära) på att ramla, då jag istället flög ut över trottoarskanten. Ha ha , men kul var det, jag återfick snabbt balansen och kunde återgå till en normal åktur med ett aningen bultandes hjärta, men det är så det ska vara.

Sen har jag varit ute och cyklat lite, bland annat till shell för att fylla på min mobil som ser ut att äta upp mina pengar för övrigt. Eller så är det jag som börjar få SMS fingrar, vilket jag tror stämmer in mer. Ha ha ha. Så jag känner mig riktigt stolt idag efter att jag utövat alla mina sporter. Jag menar - jag är ju inte lika aktiv som när jag har Kevin och spelar, innebandy, fotboll, basket och gärna allt i ett enligt honom! Ha ha ha, fråga mig inte hur men han är verkligen en sportnörd min son (och det har han inte ärvt efter mig!)


Skönt att han har fått rätt gener där i alla fall!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Micca:

Kan tänkes, kan tänkes ^^,

2:a kommentar, skriven , av Fia:

hejsan...jag undrar bara hur du har råd men en egen lägenhet sen? får du soc? vad hard u för bidrag?eftersom du inte jpbbar o går på gymnasiet så får du ju bara 1050 i studiebidrag,1050 i barnbidrag sen förmodligen bostadsbidrag o sen när ni inte har varannan vecka längre så lär du ju få underhåll ialf o tar ni då det genom försäkringskassan så e det ju bara 1273 kroner o det e ju inte så där jätte mycke om du ska försörja ett barn o betala hyran... jag själv får ju samanlagt ca6000 imånaden men allt det e bostadsbidrag (900), barnbidrag, mammapening (snart studiebidrag på 3000), underhåll o det går ju inte riktigt runt för att ha eget boende om inte någon går in o hjälper till... bara undra hur du kommer få det att gå runt...

3:e kommentar, skriven , av Denise:

Hej fia.

Jag får stor hjälp från mina föräldrar med tanke på att jag fortfarande går kvar i skolan. Och pg.a att jag går i skolan får jag inte någon hjälp från soc. I bidragsväg får jag CSN bidrag som ligger på cirka 850:-, barnbidrag, studiebidrag, bostadsbidrag på 2200:- sen får jag underhållsbidrag, och så får jag 1000:- in på kortet varje månad av min mamma. Och det som jag har i utgifter är egentligen bara, hyra el och försäkring.



Så nog kommer vi få det att gå runt alltid.

Kram // Denise.

4:e kommentar, skriven , av Fia:

okej man då va det som jag tänkte då...du klarar dig inte helt själv utan e väldigt beroende utav dina föräldrar fortfarande :)

5:e kommentar, skriven , av Denise:

Ja - i ett år till så planerar jag att vara beroende av dem!

Kram.

Kommentera inlägget här :