Kvällen.

publicerat i Vardag.;
Okej, kvällen som gått har bestått av mycket glassätande då glassbilen åkte förbi här på området och jag inte kunde motstå att slösa mina pengar på något så gott som glass denna sommardag. Det blev en nicke nyfiken påse till Kevin och lite "vuxenglass" till mig och mamma. Jag och Kevin var ute och busade innan glassbilen kom och mötte upp min mor i backen, Kevin var självklart jätteglad när han fick se mormor komma gåendes.

Sen så har vi ätit min otroligt goda mat idag. Riktigt gott i magen satt det. Kevin har som sagt inte sovit någon middag idag och jag tror inte att det kommer ta så många minuter förrän han ligger och slummrar i sängen med John Blunds sand i ögonen. Jag tror närmare bestämt att John redan har varit och kastat in lite sand i hans ögon, sötnöten.

Jag och Kevin var på ICA och handlade glass också innan middagen, plus ciggaretter till min far. Och i samma veva så skulle vi möta min mor vid bussen, jag fick lappen till ciggen och skulle lösa ut dem. Maskinen tog lappen men inga ciggaretter kom ut - toppen. Stressad som en kanin i underlandet så fick jag ställa mig i förbutiken och stampa mina fötter i marken. Men när jag väl fått mina ciggaretter och gått till bussen för att vänta på mamma så kom hon inte. Lyckat liksom. Nej. Hon hade valt att ta nästa X buss och gå till ICA. Så jag fick gå i regnet tillbaka till min far och torka, stackars mig.

Så, ungefär så här har min kväll sett ut mer eller mindre. Självklart har jag pratat med Malin i telefonen också, inte att förglömma. Jag ska köpa hennes cykel i morgon. Min mor sa att hon skulle betala den åt mig - som färdmedel åt mig och Kevin. Jag bugar och bockar för den snälla omtanken!

Nu har mitt troll somnat också. Scchh!
Puss&Kram.

Kommentera inlägget här :