Trött.

publicerat i Vardag.;
Jag sov som sagt ganska lite i natt och har sedan dess bara flängt runt hela dagen. Jag har varit och firat Louise med liten räkmacka på en ombyggd ICA affär. Jag kände mig helt snurrig och har inte den blekaste aning om varför dem håller på att möblera om som dem gör men det är inte min affär och inte mitt problem. Hur som helst så var jag och Louise på fika och sedan gick vi mot busshållsplatsen för att jag skulle till vårsta. Snacka om lång väg in, suck och stön. Tar fan lika lång tid att åka in till stan som det tar att åka till vårsta. Men jag hade världens bästa dag där uppe med filmtittande. Hur mysigt som helst.

Värst var vägen hem. Jag hade nästan inte ätit någonting på hela dagen och skulle sitta och skumpa på bussen hem. Lyckat. Eller inte. Jag mådde skapligt illa och kände mig inte alls så social som busschaffören gjorde med mig och ville prata, sorry!

Ha ha ha. Snart kallar sängen på mig. Efter gårdagens nattliga bravader så vill jag inte alls riskera att det skall ske igen.
Ni vet att blixten slog ner på våran gård va - och att det var därför vi fick sånna höga smällar här hos oss... Läskigt.

Puss&Kram, julegran.

Kommentera inlägget här :