Va skönt.

publicerat i Vardag.;

Jag kom på att det är sommarlov nästa vecka. Inte nog med det så kom jag att tänka på att jag och Ronnie har delad vårdnad om Kevin nu och att det är han vecka nästa vecka. Detta betyder då att jag inte behöver gå upp klockan sju varje morgon och hålla mig innomhus mellan tolv och två varje dag då solen lyser som starkast. Att jag inte heller behöver ta hand om en jobbig ögoninflammation och inte heller behöver gå och lägga mig, typ nu som jag är på väg att göra nu. Tänk va skönt mitt liv kommer vara var annan vecka då jag kommer få ta igen mig, vara hemma och snacka skit hos Malin och dricka massa the och bara slappa på hennes balkong ( ja! Jag bestämmer det nu malin!) och sedan kunna gå hem när jag vill för att jag egentligen inte har några större krav på mig själv för att behöva vara en bra mamma som måste passa tider som Bolibompa och borsta tänderna, sätta på blöjan, stoppa i säng och sova för kvällen - tider.

Det är faktiskt ganska "tidskrävande" att behöva klocka allt man gör i sitt liv. Mellan åtta och tio så skall frukosten vara klar, mellan elva och ett så skall han ha fått i sig någon form av lunch, mellan två och fyra så ska han ha fått i sig någon form av mellis och han skall även ha hunnit somna mellan lunch och mellis för att han skall vara på gott humör resten av dagen. Mellan fyra och sex så skall någon middag ha laggt sig som grund i hans mage och mellan sex och åtta så skall vällingen och kvällsritualerna ha kommit på plats. Är det inte underbart att vara mamma! Nej, ärligt talat så älskar jag att vara mamma. Jag älskar min busunge, mitt liv och mitt... ALLT! Jag älskar allt.

Nästa veckas planer håller redan på att fyllas ut i kalendern. Mitt liv kan inte bli mer perfekt än det är just nu. Jag trivs konstigt nog som fisken i vattnet med att ha mitt liv precis så som det är nu. I wonder why. Jag var för naiv som lät mig själv tro att föralltid var tills döden skiljer oss åt. Föralltid kanske bara stod lutad bakom ett hörn för att sedan lämna mig, vilket det gjort, föralltid. Just nu så njuter jag av att vara fri - som en fågel, vilket jag troligtvis kommer att vara ett tag framöver. Det är inte bara för min skull som jag väljer att vara fri ett tag - utan också för Kevins skull. Han har nog med att få in en ny i hans liv som han måste lära känna och acceptera, det får räcka för hans del just nu. Jag klarar mig själv ett tag vilket jag inte lider speciellt mycket av.

Nej, nu har jag Kevin vilket betyder att jag måste lägga mig i säng innom fem röda...
God natt och sov gott!

KEVIN DU ÄR MIN PRINS!

Kommentera inlägget här :