Jag är trött.

publicerat i Vardag.;
För första gången efter en arbetsdag så är jag faktiskt trött. Jag vet inte om detta beror på att jag gick upp rellativt tidigt i morse eller om det är för att jag fortfarande är sjuk. För jag jobbade faktiskt inte så intensivt idag. Jag satt mest och pratade skit med en matgäst - stammis, som är jätte trevlig. Världens skönaste kille, gubbe, whatever, måste jag säga. Det var bara tio matgäster idag på fyra timmar. Nog för att det betyder jobb - men inte alls så mycket som man vill ha. I morgon är det lördag och då hoppas jag på mer arbete.

Kevin och Ronnie gick precis och nattade. Ronnie kommer dock bara sova till Kevin har somnat men Kevin hoppas jag kommer sova för natten. Han har varit vaken näst intill hela dagen med bara en timmas tupplur, den lilla lurifaxen. Jag fick i alla fall chansen att säga godnatt och pussa på min ängel innan han somnade. Det händer inte allt för ofta då jag jobbar. Men ibland sker även mirakel.  Jag fick ju åka bil med Victorio till Shell macken och gick dem sista trehundra meterna hem så jag kom hem ganska fort idag. Victorio skulle passa på att tvätta bilen innan han åker till haninge. Ha ha , det låter typ som dem inte har någon biltvätt i haninge alls. Men varför han tvättar bilen här vet jag faktiskt inte. Han är en rolig typ den där.

Men men,
det är som sagt en dag i morgon också. Jag tänkte passa på att sätta på SVT PLAY och kolla in dagens "Så ska det låta!" Hoppas det lät bra i dagens program.

SKÅL.

Kommentera inlägget här :