Möte.

publicerat i Vardag.;
Jaha. I lördags åkte Kevin till Ronnie och jag fick en chans att lära mig vara ensam. Det känns extra jobbigt när man inte har någon att prata med i lägenheten - och just av vana så ropar man hans namn (lagom till läggdags framför allt).

Idag var vi på det efterlängtade sammarbetsmötet. Hans som han hette som vi talade med var helt fantastisk. Vi fick säga precis det vi hade på hjärtat och fick chansen att reda ut lite saker som vi gått och tänkt på. Så nu gäller det bara att smälta det vi pratat om så att man kan diskutera det enskilt utan någon förmedlare som man talar till. Hur som helst så fick vi tala klarspråk till varandra vilket underlättade markant i fortsättningen!

Jag ska snart hem och möta upp Ronnie och Kevin för att pussa honom hejdå innan dem åker vidare till halmsta. Och tro mig, det kommer vara svårt att vara utan honom så länge som det kommer att bli nu.. 

Men det är bara att bita ihop - se glad ut och gå vidare, piece of cake. (ehm!) 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av beccis:

ppppppppppst

Kom å tänka på, louise är ju gudmor åt kevin, tycker nästan att hon skiter i honom ju. Är man gudmor så har man en uppgift att finnas

Enligt kyrkan! ;)



FNISS

Kommentera inlägget här :