Grattis, mitt hjärta.

publicerat i Vardag.;
Jag känner mig värdelös som inte kan skriva lika mycket längre.
Idag fyller i alla fall mitt hjärta hela TRE ÅR. Förstå hur fort tiden har gått. Eller nej, det går inte för någon som inte är i närheten av ett barn.. men ni som är det kan i alla fall tänka er att det fortfarande kändes som igår som jag först fick lukta på honom när han fortfarande luktade bebis. Det är hemskt hur fort tiden har gått framåt. Lyckligtvis så ser den trots allt ut att gå åt rätt håll, trots att jag inte vill att den ska gå SÅ fort.

Vi hade kalas i helgen. Dagen innan så klippte han sig och gick på sitt första tandläkarbesök. Perfekta tänder, perfekt frisyr och perfekt kalas. Det kunde verkligen inte ha blivit bättre. Han fick ALLT han inte önskat sig och en massa saker som han absolut inte behövde. Nu brottas vi med att få in allt i hans rum utan att det svämmar över där inne. Det enda riktigt vettiga var kläderna han fick av pappa och mormor skulle jag tro! Därefter var det actionfigurer, skurkar, pistoler, bilar, bondgårdar, filmer, rallybilar, dockor, gossedjur, you name it. HANS RUM SVÄMMAR ÖVER, jag lovar.

Just nu har jag varit hemma i flera dagar. Jag har fått världens förkylning som nu troligtvis satt sig mot lungorna. (Jag som alltid går runt med halsduk.... hmm) Så jag blir hemma veckan ut så som det ser ut nu i alla fall.

Troligtvis kommer jag inte skriva mer på tre och ett halvt år. Men vi ses då hoppas jag.
Puss.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av M.:

Grattis till stora killen!

Tiden går fort..de gör den!

Om 4 månader är det Emanuels tur att fylla 3 å då har ju nästan bebisen ploppat också - fytusan va tin går snabbt!

2:a kommentar, skriven , av Amna:

Grattis till sötisen! <3

Kommentera inlägget här :