Hade gud velat att jag skulle nå mina tår så hade han satt dem vid knäskålarna.

publicerat i Vardag.;
Jag har varit helt inne på att bli vig(are) och har satt några minuter framför tv:n varje dag för att sträcka ut mina leder som för det mesta bara knakar och mest gör ont att få pli på. Här om dagen var jag jätte stolt när jag tog sats, fick tag i mina tår och satt och höll i tårna i ungefär tio sekunder innan min kropp skek ifrån och släppte automatiskt taget.
- Nu har jag insett att - hade gud velat att jag skulle nå mina tår så hade han satt dem vid knäskålarna.

Livet går vidare i alla fall. Jag sliter ut mig på min praktik (läs; stå i disken för att inte vara i vägen allt för mycket när lunchen har börjat) och är dygnsur när jag går upp och byter om för att ta mig hem. De senaste dagarna om man bortser från igår, så hade vi hundra lunchgäster, vilket innebar grymt mycket disk. Herre gud - och kakor, smörpaket och kaffe som är helt orört i koppar och fat slängs, dagligen - närmare ett paket av varje. Otacksamma människor!

Annars har det inte hänt så mycket. Jag håller på att planera inför Kevins kalas som vi ska ha nästa fredag. Jag längtar mer än Kevin tror jag. Framför allt för att det är många som jag inte träffat på ett bra tag som kommer - det är de som jag uppskattar mest. En torsdag senare så är Kevin tre år gamal. Min lille plutt börjar bli stor.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Amna:

Haha, du kan inte nå dina egna tår? :D Men aw, gullplutt!

Kommentera inlägget här :