Helgen.

publicerat i Vardag.;
Kevin har varit förvånandsvärt snäll hela helgen. Igår var vi i farsta och han satt snällt på tåget in. Det gick bra minsann, bättre än vad jag hade föreställt mig. På hemvägen var han dock lite tröttare och segare, plus att han fått i sig lagom mycket socker samt inte var på sitt bästa humör. Från min sida så är han ursäktad - med tanke på att det egentligen var mitt fel (då han inte fick någon middagsvila.)

Appropå det där med middagsvila så tycker jag att Kevin har blivit alldeles för stor för det - och att han helt klart borde avsluta allt som har med middagsvila att göra. Nummer ett, han somnar mycket senare och är svårare att få i säng när han väl sover middag på dagis. Han är gnälligare för att han inte kommer till ro på kvällarna samt att jag inte får all den vuxna tiden som jag behöver när jag ska plugga utan tvingas istället sitta och vyssa ett barn till sömns i två timmar (läsa tre böcker på cirka fyrtio - sidor styck) och göra två vällingflaskor innan han blir nöjd... och tro mig - det låter lätt, men rösten ballar ur, tålmodet ställs på prov och min ork är slut innan han ens har somnat, så det slutar oftast med att jag somnar innan honom - så ligger han där och sparkar, rycker och drar... så nej, dagisvilan ska vara över snart hoppas jag.

Min svåger fyllde fyrtioett igår. Så jag var där inne och firade honom genom att ge honom arbete.. (snällt, jag vet!). Han fick fylla på massa bra låtar på min mp3 som jag förövrigt fick av min mamma i helgen. Där ser man, min mamma älskar mig minst lika mycket som jag älskar henne!

Kommentera inlägget här :