Kevin.

publicerat i Vardag.;
Nu är Kevin äntligen hemma igen. Han kom hem igår eftermiddag precis lagom till middagen. Så det första som vi gjorde var att sätta oss och äta, sen lekte vi med hans playdoo samt några av hans bilar som han hade fått i julklapp. Det känns så skönt att han änligen är hemma igen och skönt att komma in i sina vanliga rutiner igen för en gångs skull. Han somnade (tro det eller ej) i sin egna säng igår så fort han lagt sig och jag läst ut fyra Elsa Beskow böcker för honom. Ha ha. Nej, men två böcker från Elsa samt en rellativt tjock bok från disney - sen somnade han och sov i sin säng fram tills klockan var tolv, prick. Ironiskt nog så hade jag vaknat runt en kvart innan och hört hur han stonkat och stönat innan han vaknade och kom in till mig och kröp ner i min säng.

I morse gick det förvånandsvärt bra att ta oss till bussen och åka hela vägen till dagis. Inte så mycket klagomål fick jag höra, annat än att jag inte hade gett honom välling innan vi åkte - jag ansåg att en knäckemacka räckte nog, med tanke på att han får frukost  på dagis, men det tyckte inte han, minsann. Filosofiprovet visade sig gå som planerat. Med andra ord så sket det sig. Ehm, vilket jag nästan hade planerat eller förväntat mig. Så fram till våren så ska jag verkligen plugga på kapitel två samt klara provet med tanke på att det är det enda provet som jag har kvar innan jag får godkänt i filosofi. Idag har jag två prov som jag har pluggat till vilket får mig att känna mig lite lugnare! Förhoppningsvis så blir det inga problem när jag väl sitter med provet i handen. (Hoppas inte i alla fall.)

Ikväll blir det nog lugnt för mig och Kevin. Tidigt i säng hoppas jag att det blir med tanke  på att idag var den första dagen i år som jag gick upp klockan sex vilket märks på mitt humör som utspelar sig som trött, seg och hängig. Men så fort dagen kommer igång så hoppas jag att jag kommer på fötter igen och blir piggare!

Ja, det var nog allt som jag hade för tillfället.
Puss&Kram.

Kommentera inlägget här :