Zzz...Zz..z...zzZ...zZ..

publicerat i Denise;
Guuud va trött jag är. Helt slut, helt död och ...finns det mer man kan vara så är jag det också! Jag förstår inte vad jag gör om nätterna om jag inte sover. Hur som helst så vill jag sova om nätterna och ingenting annat...! Kan man intala sin kropp det må tro?

Igår var jag och hälsade på min mormor samt praktiken. Jag har en minut hem till mormor från praktiken som jag ska vara på i femton veckor, beroende på om jag inte byter till utsikten efter halva tiden. Det skulle ju vara kul att vara på flera ställen och inte bara på stormogården. Jag träffade i alla fall all personal, och tro't eller ej, men jag kommer hamna med en gammal kollega på mitt sommarjobb som jag hade för två sommrar sedan. Lite roligt, hon och jag hade skitkul tillsammans i bilen när vi åkte runt till våra kunder kommer jag ihåg! Annars händer det inte mycket.

Livet fortsätter varesig man vill det eller inte.

Igår var Kevin inne i en stor treårskris. Han vägrade äta maten på dagis, vilket fröknarna fann väldigt underligt. Han brukar som sagt inte ha några vardagliga problem på dagis. Men igår ville han ingenting alls. Lagom roligt att komma dit och veta att Kevin inte fått i sig någon mat under hela dagen, inte till frukosten i alla fall. Så han var inte den roligaste att ha och göra med på bussen hem måste jag säga... Men idag har han lovat att vara snällare. Vi får se hur det går med det löftet, minsann.

Kommentera inlägget här :