Skansen.

publicerat i Vardag.;
Tack för en underbart fin dag på skansen.
Vi åkte upp vid tio i morse. Mötte upp en kär vän på centralen och gick hela vägen ut mot djurgården. En promenad på ungefär en halvtimma. Sen var det skansen som gällde. Där inne gick vi i fyra timmar kanske. Kollade på allt från vargarna till aporna, och ormarna. Jag tog tillfället i akt att bli av med en liten fobi jag har; spindlar. Ormen dom hade var inga problem att klappa. Men spindeln, där ryggade jag när han började sparka med bakbenen när jag hade klappat dess håriga lurviga ben. Hur kan spindlar vara sånna vidriga varelser, ärligt.

Picknick på höjden av skansen med utsikt över ... vatten (?) och hus blev det också. Riktigt mysigt. Sen kom getterna och förstörde allt, såklart. Är man på skansen får man räkna med en liten cirkus. Ha ha. Nejdå. Det var Kevin som var otålig, som vanligt. Så vi reste oss och gick ner mot aphuset. Där var Kevin mest intresserad. Han kollade in alla akvarium, alla djur och alla ormar. Den delen en annan fasar för mest, den delen älskar min unge.

Sen tog vi oss en lång promenad inne i stan. Jag har ingen aning om var vi gick någonstans. Men vi hamnade tillslut på Centralen. Jag åkte hemåt ... eller till VH där tågjävlarna var inställda. Så det blev att skumpa runt på extrabussarna med Kevin. Mysigt. Och självklart så hoppade jag av en hållplats för tidigt. All tur ligger på mig.

Men jag kom hem, två timmar senare. Och nu sitter jag med blåsor på fötterna och en trött unge. Kan inte bli bättre.
Jag och Kevin behövde verkligen den här dagen.
Puss&Kram.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Det låter mysigt du ;)

Kommentera inlägget här :