Snaggning, jobb och Haninge.

publicerat i Vardag.;
Idag var jag och Johanna inne i haninge. Vi käkade gott, shoppade loss, gick hem till Alexandra och kollade in hennes kläder som hon skulle slänga. Jag fick med mig hundra par tröjor, kjolar, och skor, samt vackra sommarklänningar som jag varken kommer kunna ta mig i eller ur! Sen tog vi tåget hem efter flera timmar i haninge centrum. Jag stack hem direkt och hämtade mat som jag skulle laga hemma hos Johanna och Calle, och Kevin satt hemma hos dom och blev snaggad! Nåväl, mer eler mindre i alla fall. Rakaparaten var lite läskig mellanåt - och ungen ville inte vara speciellt stilla. Så vi gör ett nytt försök i morgon igen! (Jag hoppas inte min pappa läser snaggningsmeningarna, han kommer döda mig!)

Sen stack vi ner på hamnen och satte oss på rotundan på lite after work. Kevin lirade lite minigolf och jag satt och snackade med töserna, Jannika, Johanna och Lena. Det var riktigt mysigt måste jag säga. Det får vi göra om tjejer! Jag höll mig dock nykter på en pepsi och Kevin fick glass av kocken! Tackar för den, Toppis!

I morgon bitti ska Kevin på dagis, jag ska jobba några timmar på svens leksaker både i morgon och på lördag.
I morgon blir det tio till sex, och på lördag tio till fyra. Ska bli grymt kul att få komma ut och jobba lite, äntligen!
Well,
Det var allt för idag, jag kanske skriver lite senare.
Love and goodbye.

Kommentera inlägget här :