Söndagsmys.

publicerat i Vardag.;
Som sagt,
jag kännde min mamma allt för väl för att gissningen skulle få hundra procent rätt. Ja, min mamma nämnde allt som jag skrivit, kanske ett och annat ordval annorlunda. Men mer eller mindre så var allt i princip lika. Hon började med att öppna fönstret för att släppa in luft, därefter bakdörren. Jag höll på att frysa ihjäl. Skit kallt blev det innom loppet av bara några sekunder. Men - nu börjar temperaturen sakta stiga upp till normaltemperatur igen (ungefär 25-26 grader)

Snart kommer Johanna & Calle och hämtar upp mig och Kevin. Vi tänkte ha lite söndagsmysigt ihop. I alla fall en liten stund innan jag hamnar i en host attack och inte kan andas längre! Rikard kanske skulle hänga på oss också. Så det blir riktigt trevligt. Var som sagt ett tag sedan jag träffade Rikard, annat än fem minuter på studenten, och någon gång i kassan på ICA!

Men nej, jag har blivit lite nedkyld idag också. Mamma tvingade ut mig och Kevin i regnet för att möta upp henne. Promenaden var uppfriskande men regnet kunde dom ha skippat, alltså! Det har tillock med kommit ut varningar i nynäshamn som antyder om översvämningar. Ha ha, lite kul! Så på med flytvästen nu , alla nynäshamnare. Annars kanske ni råkar illa ut era små stackare!

Puss & Kram.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av louise, 16 år, ensamstående och gravid:

Tack! En komentar jag tar inn som psetivt. Har gått upp 5 kg typ.

2:a kommentar, skriven , av M::

Har du 25-26c INNE?! Shajse Denise!

Här hemma kokar vi upp då vi ha 21c inne :P normalt ha vi 18-19 :P haha

Kommentera inlägget här :