Vampyr Denise.

publicerat i Vardag.;
Godmorgon.
En bra morgon vet jag inte om jag fick. Jag hostade så mycket i natt att jag insåg att jag var tvungen att ställa mig inne på toaletten och dricka lite vatten för att inte väcka hela hushållet (Läs Kevin och mina grannar). När jag ställde mig där, efter att ha druckit så snöt jag mig i samma veva. Blod. Massa näsblod rann ur min näsa. I ren reflex efter att ha slängt första omgången papper i toaletten så andades jag in för att dra upp blodet i näsan igen för att försöka undvika att bli helt nerblodad. Istället fick jag kräkreflexer och harklade mig för att få upp blodet i munnen istället. Jag spottade och kännde en dov järnsmak i munnen. Fyfan. Spottade, spottade och spottade, massa blod. Nu rann det blod ur näsan och munnen. Jag blev panik-kissnödig efter vattnet jag hade druckit och satte mig på toaletten. MENS! Nu hade jag tre ställen att sköta om innan jag kunde gå och lägga mig. Vilken toppen morgon.


När jag satt mig på toaletten med papper uppstoppad i näsan som en snigel, med ett glas vatten i ena handen och Kevins leksakshink i andra ( jag gurglade mig och spottade ut, den är redan röd - så lite blod skulle knappast missfärga den! )... Så kände jag att jag äntligen hade fått kontroll på läget. Jag pustade ut. Äntligen.

Fixade i ordning mig, och tvättade av allt blod som kommit över hela handfatet, mina händer och i Kevins hink. Gick och la mig igen, trött som ett as, halv sex på morgonen. Observera att jag gick upp halv fem för att kissa. Snacka om att jag blödde då! På tre olika ställen samtidigt. Illa.

Well, min vampyrmorgon var det - hur var eran morgon?

Kommentera inlägget här :