Akuten.

publicerat i Vardag.;
Hallå där.

Helgen var grymt rolig med mina tjejer, jag har några bilder i kameran, men jag har varken sladd eller kamera med mig nu, sorry! Louise har kommit hem till oss också, just nu ligger hon troligtvis och sträcker sig i min säng och kollar på tv! Stackaren fick migrän inatt, och Kevin har en grym hosta så han fick också vara hemma från dagis idag.

Kevin hamnade snett med foten och fick en lätt stukning. På vägen till nynäsakuten så grät han hela vägen. När vi väl kom fram så hade han återfått en massa energi och sprang in i sjukhuskorridoren. Jag kände att vi inte hade så mycket att göra där inne när han väl kunde stödja sig på foten och även springa runt inne i väntrummet, så jag gick därifrån med en glad kille istället. Hmm, det måste vara någonting med sjukhusmiljön som gör att barn blir bra igen?

Hur som helst, nu är vi hemma hos min klasskompis (även granne) och stör honom. Vi är tre tjejer här och lilla Kevin är också med!

Nej nu ska jag snart röra mig hemåt och laga mat.
Pusskalas.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Therese:

haha vad söt du är :) jo det kanske du sa.:P men nu ligger jag nog inte etta längre.. :/ haha kika in och rösta där vetja :D

2:a kommentar, skriven , av ;):

asså han emelies brorsa.... jävlar vilken snygg kille... skulle aldrig bangat på honom såg att du snackade lite med honom.. galet kan du fixa numret? ;)

Kommentera inlägget här :