GUBBJÄVEL.

publicerat i Vardag.;

Jag har under hela min vistelse i lägenheten fått trippa på tå. Varför?
Jo för att jag har en känslig jävla mupp som bor under mig.
Nummer ett: Varje gång mina föräldrar är över på besök så busar pappa med Kevin och grannen kommer upp och säger att en tavla ramlat i golvet. "Det är inga större kostnader vi pratar om här, det handlar bara om en tavla för nio och nittio, det är bara själva principen..." MEN ÄT UPP DIN JÄVLA PRINCIP. Min unge springer på golvet, han leker med sina leksaker och låter kanske lite mer än vad vi äldre "kontrollerade människor" gör. Kevin har klumpfötter och springer gärna med hela foten, inte för att det stör vidare mycket. En liten kille på femton kilo tvivlar jag på kan fälla både böcker i bokhyllor och tavlor för nio:nittio i marken. BAJS PÅ DIG JÄVLA SURGUBBE (måste bara säga att killen är runt trettiofyra, MAX men beter sig som sextiosju plus.)
Nummer två: När Kevin hade ett barnkalas så kom han upp och sa att det var elefanter som klampade på golvet, samt att hans böcker ramlade ner i marken (även här kom den där tavlan för nio:nittio till tal och jag anser att det är lite konstigt att den kan falla till golvet två gånger?) Kalaset höll på mellan 1-3 på EFTERMIDDAGEN. Och vanligtvis så låter vi aldrig (p.g.a. att vi måste trippa på tå konstant.
Nummer tre: När vi först flyttade in så markerade han tydligt att vi måste vara tysta på kvällarna.
EN ENSAM JÄVEL. Herre gud, människa, skaffa intressen.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Alexandra:

Jag ska komma dit och ta ett snack med den där jävla muppen. Ring mig direkt nästa gång han knackar på hemma hos dig så hoppar jag in i en taxi. Han verkar ju fan helt jävla rubbad. När jag var liten och vi bodde på krokvägen hade vi också en muppig granne. grr..



Klarar inte såna där idioter. Skaffa ett liv !

Kommentera inlägget här :