Haningemys med Alex.

publicerat i Vardag.;
Jag ska snart ner till bussen och åka hem. Mysigt ska det bli att krypa ner i sängen och slänga sig under ett täcke och kolla på film. Precis vad som behövs just nu. För övrigt så åkte jag in till Alex i Haninge idag. Har inte träffat henne på några veckor, så det var verkligen dags nu! Vi hade en mysig dag i lekparken och på kebab-haket. Man fick i alla fall tid att prata av sig, Kevin fick tid att leka av sig i både lekparken och på BR - leksaker. Sen tog vi tåget hem, men bara samtalen var precis det man behövde. Vi har inte lika mycket tid att ses nu som vi hade i sommras. Men det får det bli ändring på när det blir varmare igen.

Men hur som helst, bussen kallar, mobilen har laddat ur så att ringa mig är lönlöst. Plus att jag inte har någon större lust att prata med alla som ringer, (ta inte illa upp, det är bara en period i livet).

Men annars är det guld och gröna skogar för min del.
Praktiken går bra, Kevin busar och är duktig på dagis. Han ska flytta över till storbarnsavdelningen den nittonde augusti. Trots att det känns som att tiden bara har rusat förbi och att han är för liten för att gå över på storbarnsavdelningen så är det väl en fas i livet som man måste ta sig igenom, även som barn och som förälder! Nästa fas är skolan, vilket blir snäppet värre. (gråter innombords!) Vart har min lilla bebis tagit vägen må-tro?

Pusskalas.

BRUNETTENS.BLOGG.SE

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Alexandra:

ÅHÅÅÅ- reklam, det gillar vi ;)



Skithärligt att träffa dig också bejb. Som sagt, det är ju inte som i sommras, men det får det snart bli ändring på.



Puss

Kommentera inlägget här :