Barcelona, prov och tvättstugan

publicerat i Vardag.;
Att jag är så slarvig, jag fortsätter lämna kamerasladden hemma hos mig. Där gör den för guds skull ingen  nytta alls. Jag har inte ens en dator att överföra bilderna på, så jag förstår inte varför jag fortsätter lämna kamerasladden där. Nu ligger den i vilket fall som helst i min kökslåda, jag har tillock med så stor ordning att jag vet vilket kökslåda den ligger i. Det ni!

Jag och Kevin har legat helt utslagna i sängen den senaste veckan. Täppta i näsan och ibland har vi tävlat i vem av oss det är som kan nysa mest. Jag har vunnit flesta av gångerna, men Kevin har inte varit långt efter. På måndag är det möte i skolan om resan till Barcelona. Nu är det inte alls lång tid kvar till vi åker och jag längtar så j-la mycket. Det ska bli skönt att komma ifrån Sverige en stund, men allra mest att komma ifrån Nynäshamn. Det räcker med att man pratar med en granne så vet dem om det i Stockholm innan samtalet är slut. Så nu ska det bli skönt att lämna ifrån sig själv till ett okänt språk, okänt land och okända personer.

Kevin har varit jätte duktig idag, om vi nu ska gå över till någonting annat. Han har promenerat hemifrån oss, ner till hamnen - upp i centrum och hem till mina föräldrar - helt själv. Bara ett fåtal gånger åkte han några meter med vagnen. Alla som vet hur långt det är mellan alla "stationer" kan också räkna ut att Kevin gått cirka fyra kilometer alldeles själv. Riktigt duktig har han varit med andra ord, mitt hjärta.

På måndag har jag två helt underbara prov , Ett psykologiprov som handlar om hur man blir en torterare. Mycket intressant för den som strävar efter att bli torterare kanske men det är absolut ( inte jag )... och sen har jag slutprovet i filosofi. Så det är bara alla "underbara" ämnen på en och samma dag. Cirka 50 sidor har jag räknat ut att jag måste memorera. Underbart. Och jag har inte gjort annat än att öppna böckerna i det syfte att jag räknade hur många sidor jag hade prov i. Troligt att jag kommer kunna memorera allt.. öh (?)

Men annars har det inte hänt så mycket.
Jag har möblerat om lite i lägenheten (eller ganska mycket om man föredrar att se det så.) Tack snälla Anna för din hjälp. Detta gjorde vi i måndags och som betalning så åt Anna och Emelie middag hos mig, samt bänkade sig framför tv:n innan dem gick hem.

Nu är jag hemma hos mamma och pappa. Jag förväntar mig att få lite mat i mig innan jag ska vidare hem och dra i mina kläder i tvättstugan. Morr. Jag var helt bombsäker på att jag hade tvättstugan i morse (tio till ett), men icke sa nicke. Jag hade den från arton till tjugotvå. Egentligen så har jag förbjudit mig att ta dem sena tiderna när jag har Kevin. Men jag får helt enkelt sätta igång en tvätt och hänga upp den hemma. Piece of cake.

Kommentera inlägget här :