10 saker jag har gjort idag.

publicerat i Vardag.;

10 saker jag har gjort idag!

  1. Varit i skolan och haft föreläsning om Familjeterapi. Fick veta att jag äntligen är klar med den där jävligt jobbiga kursen som kallas för Psykologi. Den sög.
  2. Tagit reda på en lärares hemnummer som jag måste ringa ikväll, för att beställa provtid.
  3. Pratat med min mormor ute i hennes s.k "trädgård" och snackat med klassen i en timme om vad vi ska göra innan studenten tillsammans.
  4. Suttit och solat på banantorget.
  5. Lekt med Anna i förmiddags och Johanna hela eftermiddagen.
  6. Ätit glass och tunnbrödsrulle samt lämnat datorn till min mamma.
  7. Gått en promenad till i hamnen med Johanna och Calle och ätit mer glass (Läs; åt upp Calles glass)
  8. Brännt mig i solen, aaj.
  9. Åkt bil och diggat till musik helt utan radio ( Jag och Johanna körde acapella med nedvevade rutor i hennes schyssta bil!)
  10. NU; Ockuperat Johannas dator, och glömt mobilen i deras bil... oops.


Ungefär så här har hela min dag sett ut, mer eller mindre i alla fall.  Igår kväll hade jag intalat mig själv att sova tidigt. Jag mitt smartass hittar av en ren slump internet i min säng, varför har jag inte legat där inne tidigare. Morr! Här har jag suttit som en idiot framför fönstret, lyckat liksom. Men av en ren slump så satte jag mig i sängen med datorn och började plugga när jag helt plötsligt fick kontakt med internet. Ha ha ha. Ja well well, vad säger man ? Smart man är - eller hur. (Jag vet hur många det är som tänker på min hårfärg nu! Men kommentera för guds skull inte den!) Hehe.

Snart ska jag och Kevin hem för att laga mat. Den stora frågan är bara vilken mat vi ska käka. Hum. Jag hade funderingar tidigare på fläskkorv och potatismos. Men på något sätt så tycker jag att det är lite för sent för att tina upp en stenfrusen fläskkorv nu - då blir inte maten klar förrän runt tio ikväll, samt så har jag hört att det är bra att ha potatis hemma om man ska göra potatismos. Men det kan ju vara någonting som jag har inbillat mig också ju?!
Ha ha ha. Nej nu ska jag gå och vara lite social.

Pusskalas.

Kommentera inlägget här :