Svenska och göteborrrrrrg.

publicerat i Vardag.;
Helt ärligt. Jag orkar inte skriva ett ord till på någon knackig engelska som jag snappat upp i högstadiet. Istället så väljer jag att skriva allt på svenska igen, så att min syster kan börja läsa, samt alla andra som med tiden har droppat av min blogg. Men nu är jag tillbaka, och försvenskad igen. Hallelujah.

Igår hade jag praktik, vilket var sådär. Många nya ansikten fick jag möta i alla fall, mycket trevligt det må jag säga. Som en servetör som hade minst sagt udda kommentarer och åsikter om vissa saker som hände under dagen. Samt två kockar som var helt underbara att få ha jobbat tillsammans med. Efter utsikten mötte jag upp två polare från göteborg, eller .. nåväl, historien blir alldeles för lång om jag drar hela, så vi skippar den. Ha ha. Jag hade i alla fall en jätte trevlig kväll / natt , trots att den ena beslutade sig för att avvika tidigare.

Kevin var hemma hos mamma och pappa igår tills i morse. Så att jag och göteborgaren beslutade oss för att ta en morgonpromenad till dom, dricka kaffe (jag drack då ingenting annat än saft!), spela fotboll och gunga. Jag visade runt lite i nynäs och de enda som inte tycktes trivas i vårat sällskap var mina fötter som höll på att dö pg.a skavsåren som skavde in till benen. Aotch! Men vi gick rellativt långt idag, trots detta. Satte oss nere vid niksta och kollade ut över vattnet. Så filosofiska var vi, minsann!

Var med Johanna och Calle igår på freja, skitmysigt var det.
Jag och Göteborg promenerade till telegrafen senare på kvällen där Alexandra och Emelie ägde dansgolvet.
Skitmysigt hade vi det allihopp.

Snart är det göteborrrrg som gäller för min del i alla fall.
Tack för mig, leverpastej.
(gud så skönt det kändes att skriva på svenska!)

Kommentera inlägget här :