Amnesia.

publicerat i Denise;
Okej, det är torsdag och Kevin kom hem från sin pappa vid tolvtiden idag. Varje gång han sover borta över natten så känns det som han är borta i en evighet. Jag är helt enkelt inte skapt för att vara ifrån honom. Simple as that.

Ikväll ska vi kika om vi kan hitta någon som kan sitta barnvakt dock - jag ska få aggera fotograf på ett uppdrag ikväll, OM vi hittar någon som kan passa Kevin såklart. Så viktigt känns inte detta fotouppdrag att jag är i akut behov av barnvakt.

Igår var jag och Andreas barnfria och ensamma bara han och jag på evigheter. Och exakt vad gör vi? Jo, vi spelar dataspel - dude come on. Vi hamnade framför spelet Amnesia, så Andreas var tvungen att ta in sina högtalare för att skrämma skiten ur mig. Så det slutade med att jag gick efter Andreas som en knähund hela kvällen och försökte leka inte nudda golv. Det kanske bara är jag - men jag har en sån enorm fobi för golv när jag är rädd! Det känns som någon ska ta tag i mina fötter och skära av min hälsena eller något. Därför ligger jag oftast i fosterställning när jag ska sova efter att ha sett en skräckfilm, hua!

Nåväl, måste påbörja middagen.



Pewdiepie ♥

Kommentera inlägget här :