Ett annorlunda uppvaknande.

publicerat i Vardag.;
Imorse ringde jobbet in mig (okej, dom messade) och frågade om jag ville börja tidigare. Så jag fick börja klockan nio istället för halv två. Haha. Det kändes som jag redan visste om att det skulle bli så. För jag var pigg och glad, vaken och uppe redan klockan sju.

Mitt uppvaknande i morse var dock minst sagt udda. Runt 06.10 ringer en klocka som jag trodde var grannens väckarklocka. Och den ringer, och ringer och ringer och ringer. Vadfan, stäng av skiten nu, tänkte jag. Hur som helst så somnade jag om till nästa omgång av väckning startade igång igen, den här gången bara några minuter innan jag gick upp ur sängen vid sju. Jävla granne, han står säkert i duschen och låter telefonen pipa så att hela huset ska vakna tänkte jag.

Jag går upp och ska fixa frukost till Kevin och upptäcker till min stora förvåning att det är MIN gamla mobil som piper i kökslådan. Hahaha. Den har säkert gjort detta i några dagar utan att jag märkt det. Smart Denise, verkligen.

Är det så här grannosämjan startar kanske? Med ett enkelt missförstånd?

Haha.

Kände mig lite taskig idag som satt och mumsade på den här supergoda kräftsoppan till middag medan Kevin fick helgens pizzarester, (dock så var det hans egna val, och hans förlust). Andreas äter inte fisk eller skaldjur så jag passade på att käka det nu när han var hos sin kompis och spelade dator. Mums!

Kommentera inlägget här :