En gerbera och två rosa rosor.

publicerat i Denise;
Imorse när Andreas kom hem från jobbet så hade han med sig lite blommor hem till mig. Meningen var att det skulle vara prisblommor i den aktivitet han stod och höll i igår för en grupp människor men lagen var för få så det blev prisblommor över. När han sent i natt, eller tidigt imorse såg att det fanns blommor kvar så gav han mig dem istället för att slänga dem, gullet.

Så nu står det superfina blommor i vårat kök. Det piggar faktiskt upp endel på morgonen när man inte sovit så bra under natten. Som sagt - är Andreas borta så sover jag knappt vilket är måttligt irriterande. Men bara att veta att han finns i närheten är betryggande i sig.

Men nu ligger han och sover i sovrummet, och nu när jag vill börja städa och fixa här hemma så önskar jag faktiskt inte att han låg där, haha. Men som sagt, han kom hem vid tre i natt så han är väl ursäktad då.
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Jennifer:

Fina blommor! förstår hur du känner när man väl vant sig att sova bredvid någon kan man inte sova utan dom! :)

Svar: Haha nu sover jag inte ens i samma rum som Andreas längre, då han jobbar och spelar data i sovrummet till sent på nätterna ;P Så jag sover inne hos Kevin, haha. Men bara att veta att han finns i närheten känns tryggare än att sova ensam i en stor lägenhet =P
Denise

Kommentera inlägget här :