Katt och råttalek.

publicerat i Denise;
Jag hade på morgonen upptäckt världens största källarspindel på väggen i vårt vardagsrum strax ovanför ena långsidan vid vår soffa. Först gick jag in till Andreas (stackaren) som kom hem från jobbet vid ett i natt efter att ha jobbat från 11-01 och skrek och gormade som ett djur om spindeln. "Ni överlever till jag kommer upp" blev hans svar. Men i ärlighetens namn så tror jag att jag skulle dött av hjärtattack om jag låtit spindeln vara.

Spindeln förflyttades från den ena väggen till den andra med sina sex för många ben och mitt enda val blev att använda mig av dammsugaren - mest för att spindeln var tre meter bred i omkrets och två cm hög, true story. Till en början gick det inte att suga in den då den uppenbarligen hade stora sugproppar under fötterna som dammsugaren inte kunde bemästra. Gåshuden reste sig upp så fort jag närmade mig spindeljäveln (och den gör fortfarande av bara tanken). Tillslut tog jag mod till mig och satte dammsugaren på full fräs - och då, en halvtimma efter första anblicken så fick jag in den jäveln i dammsugaren. Nu har dammsugaren stått på i drygt tio minuter för att jag försöker kväva spindeln till döds med allt damm och vacuum... hur lång tid tar det för en spindel att dö egentligen...?
 
Nu är förhoppningsvis vår katt och råttalek över.
Det knasigaste är att jag inte har några problem med andra insekter som vårtbitare eller stora skalbaggar, men när det kommer till spindlar - då reser sig uppenbarligen nackhåret.

Taggar: Damm, Dammsugaren, Gåshud, Katt och råttalek, Källarspindel, Modig, Vacuum, Vårtbitare, insekter;

Kommentera inlägget här :